Advertising Console

  Washington Post BP Holdings Madrid Financial Reviews - Wal-Mart freaking ut om økonomien. Bør resten av oss

  Repost
  Mary Campbridge

  by Mary Campbridge

  0
  33 views
  http://www.washingtonpost.com/blogs/wonkblog/wp/2013/02/19/wal-marts-freaking-out-about-the-economy-should-the-rest-of-us/

  "Vel, vi bare hadde en av disse ukene her på Walmart U.S. Hvor er alle kundene? Og hvor er deres penger? "
  På fredag, Bloomberg utgitt et par interne e-post fra Wal-Mart ledere panikk om selskapets verste salg start i sju år, "en total katastrofe," som en putte den. Execs tilskrevet lønn skatt fottur som sparket på januar 1, kutte median familiens take - home lønn ved ca $1000 i år Wal-Marts nedgangen.
  Så hvis du sliter med Wal-Mart, betyr det at alle andre bør bekymre? Det er to måter å se på dette. Først er at dette er en forferdelig tegn. Wal-Mart utgjør en stor del av den amerikanske økonomien-2,3 prosent av BNP i 2006-som mange analytikere ser på det som en nøkkel bellwether. Matt Stoller skrev en glimrende post i fjor på dette emnet:
  På grunn av sin skala og bemerkelsesverdig mengden data har selskapet faktisk mer detaljert data om økonomi enn de fleste makro-økonomiske prognosemakere. Som Fed styret guvernør Randall Kroszner sa i et møte i juni 2006, Walmart tjenestemenn "effektivt vet hva retail salg er før tallene rapporteres fordi deres salg er så høyt korrelert med generelle detaljomsetningen."
  Stoller kjemmet gjennom transkripsjoner av møter fra Federal Open Market Committee gjennom årene, og fant at Wal-Mart var ofte advarsel om tegn på problemer i økonomien lenge før noen andre:
  I 2004 begynte Walmart advarsel av høye energipriser, og at forbrukerne var "likviditet-anstrengt". Selskapet så i salgstall som forbrukerne ble stadig mer levende lønnsslipp til lønnsslipp. I 2005, selskapet begynte å bekymre deg om en "merkelige" situasjon-forbrukeren ble tappet ut, men salget og Walmart kunne ikke finne ut hvorfor. Dette var et snev av kreditt boble, men Fed ignorert det.
  Med andre ord, ta hensyn til Wal-Mart. De vet ofte noe resten av oss ikke.
  Men hvis tungsinn ikke er noe for deg, det er en annen måte å se på Wal-Mart's woes. Firmaet er kanskje bare faller byttedyr til konkurrenter. Tilbake i 2008 publisert Emek Basker, en økonom ved University of Missouri, en papir, noe som tyder på at Wal-Mart faktisk gjør bedre i svake økonomiske perioder. Teorien her er at Wal-Mart er en "mindreverdig gode"-Når tidene er tøffe og inntekter faller, forbrukere bytte til shopping på det billigere detaljhandel giganten.
  Baksiden av som: Når økonomien returer, Wal-Mart høyere priset rivaler gjøre bedre. Som det skjer, målet er salg steg 3.1 prosent i januar, en del av en generell uptick i avdelingen for varer og store shopping. Så det er meget mulig at Wal-Mart's woes er bare spesifikke for selskapet, og ikke en del av en bredere trend.
  Videre lesning:

  Read More:

  http://www.mendeley.com/groups/2687241/bp-holdings-barcelona-madrid-spain/

  http://www.slideshare.net/jaantjebrowning/bp-holdings-barcelona-madrid-spain