Advertising Console

  TV3 - Generació Digital - Generació Digital - capítol 57

  Repost
  TV3

  por TV3

  500
  10 vistas
  "Generació Digital" vol comprovar quanta energia elèctrica hi ha dins d'una casa. Cada vegada n'hi ha més perquè cada vegada tothom té més aparells elèctrics. Entraran a un pis a descobrir els seus camps electromagnètics.
  També descobriran el perfil digital del dissenyador Javier Mariscal que acaba de presentar una exposició de quadres on tots estan fets amb l'iPad. I, per si algú vol descobrir l'artista que porta dins, la Gina Tost recomanarà quines són les millors aplicacions per dibuixar.
  Presentaran una immensa guia de viatges, el Wikivoyage, el nou projecte dels creadors de la Wikipedia. Explicaran com funciona i, a més, els membres del programa recomanaran les aplicacions més utils per anar de viatge.
  També analitzaran com funcionen diferents tipus de cafeteres, la tecnologia que fan servir i compararem si hi ha molta diferència en el cafè que fan.
  I presentaran la iniciativa empresarial d'uns catalans que han volgut simplificar al màxim el mètode de pagament. Ni targeta de crèdit, ni codi pin, ni signatura. Amb el PayTouch l'únic que fa falta per pagar és l'empremta digital.
  Acabaran el programa recomanant aplicacions per trucar gratis. La Gina Tost explicarà quines són les que funcionen millor i les que més notarà la butxaca.