Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Yes, Facebook May Owe You $10; That Email Isn’t a Scam

5 years ago17 views

http://www.webpronews.com/yes-facebook-may-owe-you-10-that-email-isnt-a-scam-2013-02

abney associates news internet technology

Miljoen en miljoenen US Facebook-gebruikers ontvangen een e-mail laatste weekend dat JURIDISCHE MEDEDELING VAN REGELING VAN KLASSE ACTIE lezen - net als dat, in hoofdletters. Het zegt dat "een federale rechtbank deze mededeling goedgekeurd", en dat het "niet een uitnodiging van een advocaat."
Het vertelt je ook dat je mogelijk recht op tot $ 10, rechtstreeks komend van de diepe zakken van Facebook.
Hoewel het klinkt misschien als een scam (in feite is het echt, echt klinkt als een scam), kunt u er zeker van zijn dat het 100% legit. U kunt doorgaan met uw bewering zonder angst - maar u misschien niet wilt.

Dit afgelopen weekend, een andere grote groep van Facebook-gebruikers ontvangen de Settlement e-mail, die voortvloeit uit een lopende class action-rechtszaak die voor het eerst werd ingediend in het begin van 2012. Facebook vestigden de rechtszaak, die beweerden dat het bedrijf had geschonden op de privacyrechten van gebruikers wanneer ze hun gelijkenissen, foto's en activiteiten die in Sponsored Stories advertenties zonder toestemming, compensatie, of de mogelijkheid om opt-out.

De eerste nederzetting werd echter verworpen, en Facebook werd gedwongen om herwerken de voorwaarden. In december 2012, een rechter gaf een prejudiciële beslissing tot goedkeuring van de nieuwe voorwaarden: een $ 20 miljoen regeling dat de meerderheid uitgedeeld aan gebruikers of aan diverse goede doelen en belangenorganisaties zullen zien. Het hangt allemaal af van hoe veel claims worden ingediend.

Wat Facebook heeft gedaan, in de meest eenvoudige termen, is het creëren van een gigantische fonds dat kan worden gebruikt om de cursisten te betalen. Als je een email ontvangen, betekent dit dat u in aanmerking komt om aan te melden als lid van de klas omdat uw activiteit of gelijkenis werd gebruikt in een Sponsored Story voorafgaand aan 03 december 2012. Het bedrag dat elke eiser ontvangt hangt af van hoeveel mensen springen in het zwembad. Als er te veel mensen een claim indienen, en het is "economisch niet haalbaar" uit te betalen iedereen zal het fonds worden uitgekeerd aan een twaalftal non-profits die allen werken aan "leren volwassenen en kinderen hoe ze sociale media-technologieën veilig te gebruiken," of te "beschermen de belangen van kinderen.

Zij zijn:

abney associates news internet technology

Report this video

Select an issue

Embed the video

Yes, Facebook May Owe You $10; That Email Isn’t a Scam
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xxb9tp" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above