Advertising Console

  RKC 0-1 SC Heerenveen

  JettSlayer

  door JettSlayer

  0
  57 views
  Dit is niet mijn video.Alle krediet aan de uploader van deze vid.

  "Eindelijk wint Heerenveen weer eens: 0-1 uit bij RKC Waalwijk"

  "Het duurde even, maar eindelijk heeft Heerenveen weer eens weten te winnen. Op bezoek bij RKC Waalwijk waren de Friezen met 0-1 te sterk. De overwinning komt voor coach Marco van Basten als geroepen, want Heerenveen stond op de ranglijst wel erg nadrukkelijk in de buurt van de onderste plaatsen.
  Het was zelfs de allereerste uitzege van Heerenveen van dit seizoen. Makkelijk ging het echter ook deze keer zeker niet. Een strafschop van Filip Djuricic, die zelf aan de basis stond van die penalty, besliste de wedstrijd pas in de slotfase."

  "Even daarvoor was RKC-doelman Jeroen Zoet met rood van het veld gestuurd. Daarmee kwamen de numerieke verhoudingen weer in evenwicht, aangezien Heerenveen-aanvoerder Ramon Zomer vlak na rust ook al rood kreeg gepresenteerd."

  "De eerste uitzege voor Heerenveen leek vlak na rust nog een haast onmogelijke opgave, schrijft persbureau Novum. In de 49e minuut van de wedstrijd werd Zomer van het veld gestuurd nadat hij de doorgebroken Mart Lieder naar de grond had gewerkt."