Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Polònia - 31/01/2013

fa 5 anys9 views

TV3

TV3

La Pilar Rahola de debò fa acte de presència al palau de la Generalitat per acabar amb les baralles entre Convergència i Unió i intentar posar pau entre Artur Mas (Bruno Oro) i Duran i Lleida (Xavi Serrano).
Mentrestant, CiU i ERC intenten trobar un bon finançament per fer el referèndum l'any 2014. El president Mas (Bruno Oro), Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Oriol Pujol (Queco Novell) es reuneixen amb possibles inversors per ensenyar-los les bondats d'una Catalunya independent. I el portaveu del govern, Francesc Homs (Pep Plaza), anuncia una nova mesura recaptatòria: l'euro per resposta.
A Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) explica, tot cantant, al ministre Montoro (Bruno Oro) les noves i imaginatives mesures que té preparades per obtenir diners dels ciutadans sense que se n'adonin. A més, el rei Joan Carles (Toni Albà) i Pere Navarro (David Olivares) es troben davant una màquina de destrucció de documents i el diputat de la CUP David Fernàndez s'enfronta al seu doble en una nova entrega de "Som una clonació".

Report this video

Select an issue

Embed the video

Polònia - 31/01/2013
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xx6lr8" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above