Via llibre - capítol 50

TV3

por TV3

208
1 vista
  • Información
  • Exportar
  • Añadir a
Si féssim un recorregut cronològic per la literatura, podríem resseguir el camí que han fet les diferents generacions que han passat abans que nosaltres. Al "Via Llibre" no volem repassar-les totes, però sí aturar-nos en gent que escriu ara sobre la generació actual i que pot reflexionar sobre les anteriors.

Començarem amb Meredith Haaf, una autora alemanya de 29 anys que amb "Dejad de lloriquear" descriu la generació dels que tenen entre 25 i 40 anys. Malgrat que ella mateixa hi pertany, en fa una crítica ferotge i els titlla de sobreprotegits, irresponsables i desmotivats.

Els periodistes i escriptors Isabel Sucunza i Miqui Otero conversen sobre la literatura generacional. Pot un autor decidir convertir-se en la veu de la seva generació? És el mateix, generacionalment parlant, ser escriptor fa seixanta anys que ara, en l'era de les xarxes socials? Són només alguns dels temes que tractaran, a més de parlar-nos de "La tienda y la vida", el llibre de Sucunza, i de "La cápsula del tiempo", de Miqui Otero.

I retratarem l'economista Xavier Sala i Martín.

0 comentarios