Valor afegit - 30/01/2013

TV3

por TV3

609
4 vistas
El consum que fa ciutat
Les marques i les compres sovint són essencials per revitalitzar les ciutats. Aquesta setmana els explicarem com l'històric barri del Rec d'Igualada, on hi ha moltes de les antigues adoberies abandonades, es transforma dos cops l'any en tota una experiència comercial i cultural. Un gran "outlet" efímer que dóna noves possibilitats a un barri pràcticament abandonat.

Manel Xifra, president de Comexi
Entrevistem el màxim responsable d'un dels gegants mundials en maquinària d'envasat flexible. Comexi exporta gairebé el 100 per cent de la producció i controla el procés de fabricació que es fa a la planta de Riudellots de la Selva. Acaben d'innovar en el sector amb el llançament al mercat d'una nova màquina que permet aplicar la tecnologia offset als envasos.

L'època daurada del Paral·lel al CCCB
El Centre de Cultura Contemporània acull l'exposició "El Paral·lel, 1894-1939", on s'explica la cara desconeguda d'aquesta zona on es va concentrar durant dècades la indústria teatral de Barcelona. S'explica també la influència social, cultural i ideològica que va tenir per als ciutadans d'aquell moment.