Advertising Console

  TV3 - Generació Digital - Generació Digital - capítol 54

  Repost
  TV3

  por TV3

  543
  15 vistas
  "Generació digital" fa un homenatge a alguns dels grans superherois de la història, entre ells en Batman. L'home ratpenat és un expert en la utilització de gàdgets per lluitar contra el mal. Uns complements sofisticats que ens poden servir també per aprendre tecnologia repassant alguns dels secrets del Batcinturó, la Batcorda i el Batmòbil.

  També visitaran el programa dues cares conegudes. El cantautor uruguaià Jorge Drexler presenta 'N', una aplicació perquè l'usuari pugui crear noves cançons a partir de la combinació de lletres, melodies i ritmes aleatoris. I la presentadora Bibiana Ballbè, que ens explicarà quines són les seves dèries digitals. Una és el seu telèfon intel.ligent; no se'n separa mai.

  Analitzaran les botigues virtuals per comprar videojocs, com ara XBOX Live o PlayStation Network, llocs on es poden descarregar els jocs que hi ha actualment al mercat o jugar-hi en línia. D'aquesta manera podran prescindir de les carcasses dels videojocs i fer més espai, per exemple, per a una altra consola!

  En el programa de dissabte redescobriran també un dels invents més romàntics de la història de la humanitat: la màquina d'escriure cartes d'amor. Un artista alemany ha recuperat un aparell que, ara fa seixanta anys, escrivia cartes amoroses a partir de les primeres descobertes sobre intel.ligència artificial. L'han reconstruït a Manchester, la ciutat originària de l'invent.

  Com sempre també donaran alguns consells pràctics per a l'ús i la gestió dels documents digitals. En el programa de dissabte explicaran com conservar millor els arxius, per evitar que les fotografies, el treball de la Universitat o els documents de feina s'acabin perdent.

  I la Gina Tost parlarà de jocs i aplicacions geolocalitzades, aquelles que fan servir el GPS dels telèfons intel.ligents per interactuar amb l'espai físic del nostre entorn i la resta de persones. Un exemple és Get Get One, una xarxa social creada per dos joves catalans que ens permet adquirir de forma vir