Advertising Console

  Valor afegit - 16/01/2013

  Repost
  TV3

  por TV3

  524
  5 vistas
  "Valor afegit" intentarà explicar com s'ha de buscar feina i com trobar-ne. Amb el reportatge "On hi ha feina?", el programa econòmic del 33 mostrarà les dificultats amb què acostumen a ensopegar els parats, a causa de les deficiències.

  Ni els anys de crisi ni l'elevadíssima taxa d'atur han fet millorar de debò els sistemes d'informació de les ofertes i demandes laborals. Falta coordinació per explicar als parats on poden trobar feina i en quines habilitats s'han de formar per aconseguir-ne. Però d'ofertes n'hi ha.

  L'espai de l'entrevista l'ocuparà Anna Gener, directora general de l'empresa Aguirre-Newman, que respondrà preguntes sobre la situació del sector immobiliari: hi ha sortida per a l'estoc actual del mercat immobiliari? Comencen a haver-hi signes d'algun tipus de canvi? Hi ha algun interès per part dels inversors internacionals? El "banc dolent" pot solucionar la situació?

  Finalment, el programa emetrà un reportatge sobre el programa "Reempresa", impulsat per la patronal Cecot, i que posa en contacte persones que volen deixar el seu negoci amb emprenedors que s'estimen més posar-se al capdavant d'una empresa ja en funcionament.