Advertising Console

  Polònia - 09/01/2013

  TV3

  por TV3

  589
  7 vistas
  TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, Felip Puig (David Olivares) deixa la conselleria d'Interior en mans de Ramon Espadaler (David Verdaguer). El nou conseller d'Ocupació es veu obligat a acomiadar-se del seu famós bat. Podrà separar-se'n?

  Al Palau de la Generalitat, Duran i Lleida (Xavi Serrano), Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Francesc Homs (Pep Plaza) li canten a Artur Mas (Bruno Oro) el nou èxit de la temporada: "Tu, Mas, què fas?". A més, el president de la Generalitat es troba amb Mariano Rajoy (Queco Novell) a la inauguració del TGV entre Barcelona i Girona. I al bar del Parlament de Catalunya, Oriol Pujol (Queco Novell) es troba amb els diputats socialistes que diuen "ni"! Dirigits per Pere Navarro (David Olivares) i Àngel Ros (Toni Albà), els parlamentaris del PSC no diuen que sí ni que no. Diuen "ni"!

  Mentrestant, a Madrid, Cristóbal Montoro (Bruno Oro) i Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) descobreixen que Mariano Rajoy (Queco Novell) s'havia amagat al seu despatx, pensant que el món s'acabaria el 21 de desembre. Raquel Sans (Mireia Portas) presenta al TN una de les típiques notícies d'any nou: el naixement de la primera retallada de l'any.

  I descobrim que la pujada del transport públic i del preu de l'aigua ens poden portar a viure situacions del tot inesperades.