Advertising Console

  Valor afegit - 09/01/2013

  Repost
  TV3

  por TV3

  501
  36 vistas
  L'intercanvi industrial i comercial de Catalunya amb Alemanya serà objecte d'estudi a "Valor afegit". Grans multinacionals alemanyes han escollit Catalunya com a destinació de les seves inversions, i també Alemanya és un dels mercats més cobejats per les empreses catalanes. El programa econòmic del 33 explicarà com el soci europeu més estricte és un país d'oportunitats laborals i comercials, sempre que es compleixin els nivells de qualitat que els seus ciutadans exigeixen.

  L'espai d'entrevista l'ocuparà Ramon Térmens, president i propietari del grup Taurus, situat a Oliana. Des de les seves instal·lacions en aquesta població de l'Alt Urgell, Térmens explicarà la transformació de l'empresa, de la qual es va fer càrrec a finals dels 90. Taurus fa ara 50 anys, convertida en un referent del petit electrodomèstic i en una companyia multilocal, amb 17 marques diferents repartides en 17 països.

  Finalment, l'edició de demà de "Valor afegit" oferirà un reportatge sobre la indústria del suro, una institució ancestral de les comarques de Girona, on es fabriquen taps de suro des del segle XVII. Al segle XXI, tot i l'aparició de materials alternatius, els grans viticultors del món continuen fent servir el suro per tapar les ampolles de vi, perquè aquesta indústria ha sabut posar-se les piles i mantenir els millors estàndards de qualitat.