Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

The Tyler Group Barcelona - Barcelona Valutawissel

5 years ago3 views

http://barcelona.thetylergroup.org/2012/10/25/barcelona-valutawissel/

barcelona tyler group services spain

Barcelona is helaas bekend om zijn probleem zakkenrollen, dus in plaats van grote hoeveelheid contant geld, de Tyler groep Barcelona zou adviseren gebruikend geldautomaten (automated teller machine) als het is de makkelijkste manier om geld te krijgen. Echter, voordat u uw reis, dient u uw bank contacteren om erachter te komen wat kosten dat zij zullen toepassen. Rembember dat u wilt gebruiken in het buitenland uw creditcard, een geldige pincode moet. Ook, hebt u verschillende creditcards, gebruiken de een dat biedt u de beste deal (de een dat de kleinste heffing toepast).

Nochtans, hebt u geld (bijvoorbeeld Amerikaanse Dollars of Britse ponden naar euro) wisselen, de Tyler groep Barcelona zou sterk aanbevelen dat u gebruikt van een reguliere bank (La Caixa Catalunya Caixa, Caixa Penedes, BBVA…) eerder dan wisselen kiosken zoals de ruilverhouding in een reguliere bank gunstiger is. Bovendien post financiële instellingen hun wisselkoersen buiten zodat zult u kunnen vergelijken hun verhouding tot de ratio’s toegepast door de exchange-kiosken. Gebruik alleen exchange kiosken als een laatste redmiddel als zij zullen u rip off.

Bij het wijzigen van uw geld, moet u zorgen dat u losse verandering krijgt als het zeer nuttig zijn zal als u bijvoorbeeld gebruik van openbaar vervoer. Als een veiligheidsmaatregel, houd altijd de verandering in een andere locatie dan grote notities.

Openingstijden van de Bank in Spanje zijn van maandag tot vrijdag van 9u tot 2 pm.

Voor degenen onder u met behulp van American Express, is er een AM-kantoor in het stadscentrum (Paseo de Gracia 101. Telefoon: 93 217 0070) dat wordt geopend van maandag tot vrijdag (9: 30 tot 18u) en op zaterdag van 10-12.

barcelona tyler group services spain

Report this video

Select an issue

Embed the video

The Tyler Group Barcelona - Barcelona Valutawissel
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xwj7t3" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above