Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Gazetaria dhe Islami Hoxhë Omer Bajrami

5 years ago857 views

tribuna e pare e organizuar nga shkurtshqip.com dhe studentet e gazetaris pran fakultetit juridik te universitetit shteteror te tetoves