Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

TV3 - Actua - "Voces"

fa 5 anys23 views

TV3

TV3

VOCES Y MÚSICA PARA LA INTEGRACIÓN

"Voces no és una escola de música; és una escola de vida." (Pablo González, director d'orquestra)

Orquestra i formació coral de més de 70 nens de famílies majoritàriament immigrants que assagen cada setmana al Centre Cívic Les Basses, al districte de Nou Barris de Barcelona. El projecte està dirigit pel mestre Pablo González i s'inspira en les Orquestres Juvenils de Veneçuela, un projecte d'alfabetització musical en el qual es va formar el mateix director.

Un retrat de nens de famílies humils que veuen com se'ls obren les portes del món i la vida que tenen al davant, gràcies a l'aprenentatge d'un instrument i a sentir-se reconeguts, inclosos, formant part d'un grup multicultural.

La seva filosofia és totalment oposada a l'estricta tradició dels conservatoris europeus. Per sobre de l'excel.lència, l'aprenentatge musical es basa en la diversió i el gaudi.

Els membres de Voces participaran en un assaig de l'OBC a l'Auditori de Barcelona, i prepararan peces simfòniques per a un concert molt especial a la Capella de Santa Àgata de Barcelona.

Report this video

Select an issue

Embed the video

TV3 - Actua - "Voces"
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xwah81" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above