Advertising Console

  TV3 - Dilluns, a les 22.40 a TV3 - "Temps de neu"

  Repost
  TV3

  por TV3

  495
  5 vistas
  TV3 recordarà la gran nevada del 62, amb una edició especial del programa "Temps de neu", que emetrà el documental titulat "50 anys de la gran nevada". El documental farà un repàs de la nevada que el dia de Nadal del 1962 va caure sobre Barcelona i altres ciutats de Catalunya, amb les imatges i testimonis aportats de les persones que la van viure, i que en van patir els seus efectes.

  La nevada del 62 a Barcelona i altres localitats de Catalunya ha estat considerada un dels fenòmens meteorològics que més han marcat la ciutat i que recorden amb simpatia i curiositat tota una generació de barcelonins. Però amb la intenció que els telespectadors més joves que no ho van viure puguin fer-se una idea de la seva intensitat, el programa serà presentat pel meteoròleg Francesc Mauri i pel periodista Antoni Real sota una "forta precipitació" davant del temple de la Sagrada Família a Barcelona.
  El documental "50 anys de la gran nevada" és un treball de l'equip del programa del departament d'Esports de TVC "Temps de neu", amb la direcció de Toni Real, la realització de Narcís Nogueras i la producció de Ferran Martínez.

  "Temps de neu" dilluns a les 22.40 a TV3