Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

Vind-ik-leuk
Later bekijken
Delen
Toevoegen aan

BTW Kleine ondernemersregeling

5 jaar geleden55 views

Uitleg kleine ondernemersregeling voor de BTW en hoe je voordeel kunt behalen. Schrijf in op http://www.administratie.net/kleine-ondernemersregeling

Inhoud:
Ben jij zelfstandig ondernemer? Als eenmanszaak of v.o.f.?
Dan kan de kleine ondernemersregeling voor jou voordeel opleveren.

Mijn naam is Daan Vaneker van Administratie.net
Ik ga in dit videoblog uitleggen hoe de kleine ondernemersregeling in zijn werk gaat en hoe jij er voordeel uit kunt halen.

Moet je dit jaar minder dan 1.345 euro BTW betalen? Dan mag je deze volledig houden. Tot 1.883 hoef je maar een deel te betalen. En daarboven moet je de BTW volledig betalen. Voorwaarde is wel dat je administratie op orde is.

Stel. Klusjesman Jan
Hij heeft dit jaar 25.000 euro te factureren. Hij heeft 3.000 euro uitgegeven. Totaal te betalen BTW bedraagt 2.268.Jan moet nu alle BTW betalen.

Dit kan Jan beperken door de factuur over december in januari te versturen. Jan krijgt nu een BTW aftrek van 557 euro. Een leuk voordeel.

Je zou het zelfs nog verder kunnen verlagen door een geplande uitgave vooruit te schuiven. Jan heeft nog een zaagtafel op zijn verlanglijstje. Daarmee komt hij onder de grens van de kleine ondernemersregeling voor de BTW. Dat is de extra 756 euro bespaard.

Dit was het eerste videoblog uit een reeks handige tips die Administratie.net je kan aanbieden. Hopelijk heeft deze video al meteen iets voor je opgeleverd!
Wil je meer financieel advies? Laat dan je emailadres achter op onze site om regelmatig nieuwe updates te ontvangen.

Like deze video, stuur het door en deel het met vrienden!

Bedankt voor uw aandacht, en tot de volgende keer!
http://www.youtube.com/watch?v=uCjI23KhcLI

Rapporteer deze video

Selecteer een probleem

Sluit de video in

BTW Kleine ondernemersregeling
Automatisch afspelen
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xw7p8k" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Voeg de video op uw site toe met de hierboven genoemde code