Advertising Console

  TV3 - Quarts de nou - Ressaca de concurs

  Repost
  TV3

  por TV3

  510
  16 vistas
  Després d'un cap de setmana intensíssim, el programa es fa ressò de tot el que va passar a la 24a edició del Concurs de Castells de Tarragona. Trenta-dues colles castelleres es van trobar a la Tarraco Arena Plaça entre dissabte i diumenge, les localitats es van esgotar per al diumenge i es van viure grans emocions tant a l'arena com a les graderies dels aficionats.

  Al "Quarts de nou" analitzen com es va viure aquest concurs, que passarà a la història. Els favorits eren Vilafranca, i no van decebre, però en la segona posició hi va haver un empat tècnic entre les dues eternes rivals, la Vella i la Joves de Valls.

  El programa no només es fixarà en els guanyadors del concurs: a plaça s'hi van viure moltes històries emocionants, plenes de passió enmig dels grans castells.

  Diumenge hi va haver cinc colles de gamma extra, que van lluitar pels primers llocs del rànquing i moltes altres colles van fer les millors actuacions de la seva història.

  També es reviurà el concurs de dissabte amb els ulls posats en el frec a frec de les colles que aspiraven a col.locar-se en les primeres posicions i també a través de les colles que, tot i no quedar entre les més ben classificades, es van superar a elles mateixes i ho van celebrar amb eufòria.