Upload

Hijaluronski fileri za usne i bore / Fillers

53 views
  • About
  • Export
  • Add to
http://dermaestetika.ba/index.php?lang=ba&sel=onama

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u ljudskom organizmu, a 50% njene ukupne količine se nalazi u koži. Hijaluronska kiselina ima ulogu potpore kolagenim vlaknima i ostalim činiocima kože. Hijaluronska kiselina se vremenom, tokom prirodnog procesa starenja, resorbuje i kolicina smanjuje. Suština tretmana hijaluron filerima je da nadoknadimo količinu hijaluronske kiseline koja se tokom vremena smanjila. Hijaluron fileri su hijaluronska kiselina u obliku gela koja se ubrizgava u kožu. Na taj način, tamo gdje je potrebno, nadoknađujemo svoje sopstvene materije koje smo izgubili tokom godina.

Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, a ne žele da imaju operaciju. Filerima se postiže potpuno prirodan osjećaj i mladolik izgled lica pa je to razlog za njihovu izuzetnu popularnost širom svijeta. Hijaluronski fileri se primenjuju na različite tipove kože. Izbor tretmana za uklanjanje bora će biti procenjen tokom konsultacije sa ljekarom.


Hijaluronska kiselina u obliku hijaluron filera se koristi za povećanje i oblikovanje usana, naglašavanje rubova usana i podizanje uglova usana, popunjavanje bora i brazdi na licu, vratu i dekolteu.
Ubrizgavanjem hijaluronskih filera u kožu šaka postiže se mladalački i njegovan izgled ruku.

Oblikovanjem jagodica i obraza hijaluron filerima postiže se odmorniji i mladalački izgled lica.

Tretman hijaluronskim filerima može se kombinovati i sa Botox-om, mezoterapijom i laserskim podmlađivanjem za još bolje i dugotrajnije rezultate.

0 comments