Advertising Console

  VEROPETOSTEN TORJUMINEN , bp madrid holdings anti-fraud news articles

  Repost
  Kirsten Hansen

  by Kirsten Hansen

  57
  11 views
  bp madrid holdings anti-fraud news articles

  Ongelmia vero petoksia edelleen asua ja jopa pahenee. Toimet kohdistetaan nyt täysin aiheesta arvonlisäveropetos prioritizing. Keskustelu arvonlisäveropetosten jaettu 2 pääosaan:
  1. Perinteisen toimenpiteitä nykyisen alv-järjestelmän vahvistamiseksi.
  2. Lisää kauaskantoisia toimenpiteitä muuttaa järjestelmää, nimittäin:
  * vaihtoehto jäsenvaltioita ottamaan käyttöön yleinen verovelvollisuus;
  * verotuksen sekä yhteisöliiketoimiin

  Komissio perusti uuden asiantuntijaryhmän "hallintoja petosten strategia (ATFS)" asiantuntijaryhmän näköala tavanomaisista toimenpiteistä teknisiä keskusteluja jäsenvaltioiden kanssa. Alv-järjestelmä ei riitä arvonlisäpetosten yhtenäismarkkinoilla. On parannettava suurempi järjestelmä on harmoniaa ja yhteistyötä valtion ja kansan lisäämiseksi. Komissio aikoo parantaa nykyisiä toimia.
  Vihjailut veropetosten ja kohde epäpätevyys tulojen mittaamiseen ovat merkittäviä. Tulonlähde järjestelmällisesti vääriä tulkintoja antaa harhaanjohtavan kuvan tulojen jakelu-ja uudelleenjakoa.
  Ehdotukset on esitetty petostentorjunnassa. Pitemmälle menevää menetelmiä, kuten lainsäädäntöehdotuksia julkaistiin helmikuussa 2008. Tässä tiedonannossa komissio analysoi yhteisöliiketoimien verotuksen ja yleinen verovelvollisuus vaihtoehto käyttöön. Marraskuussa 2007 komissio antoi tiedonannon keskeisiä elementtejä tavanomaisia toimenpiteitä, kuten tarve veroviranomaisten tarkkoja tietoja osalta EU: N yhdentymisen lähestyä alv-järjestelmän hallinta ja ajantasaisen tiedon merkitystä henkilöiden ALV-asemasta.
  Ohjelmat toimivat maailmanlaajuinen lähestymistapa antaa toimenpiteet jotkut toimintasuunnitelmat: mahdollisten petosten estämiseksi Internetissä vahvistus tehtiin kauppiaat asiakkaidensa arvonlisäverotunnisteen pätevyyden. Järjestelmä antaa yksinkertaisempi, nykyaikaistaa ja lisää harmoninen rakenne nykyisiä sääntöjä. Työkalut oli parantaa havaitsemiseksi ALV-petokset, Eurofisc, eurooppalainen verkosto, joka toimii operatiivista yhteistyötä jäsenvaltioiden välillä. Lopuksi ne vahvistavat mahdollisuuksia veroviranomaiset perimään ALV-menetyksiä. Tahattoman verottamatta jättämisen, veron kiertämisen ja petosten estämiseksi jäsenvaltioiden olisi varmistettava, että sopimuspuolten yhteistyötä saadakseen riittävästi resursseja torjua veropetoksia.
  Verojärjestelmiä olisi edistystä ja tulee luotettavampi, olisi tehtävä tehostamiseksi. Tiedonannossa olisi tukena veronkantoa ja tehokkaammin torjumaan veropetoksia ja veronkiertoa. Kaikkien pitäisi toimia yhdessä, viestintä, valtion erityisesti ihmisiä, jotka ohjaavat ja käsillään ajankohtaisista asioista. Verohallintojen on on ajan tasalla, asianmukaisia ja ajantasaisia tilastotietoja, jotta ratkaisuja vero petoksia pulma. Lähestymistavan vahvistaminen on etusijalla, keskinäinen avunanto olisi taattava valtion jäseniä. Mahdolliset tappiot olisi vartioitu; huijarit ovat aina etsimässä mahdollisia uhreja.

  bp madrid holdings anti-fraud news articles