Via llibre - capítol 42

TV3

by TV3

193
5 views
  • About
  • Exportar
  • Afegir a
El passat és un tema recurrent dins la literatura, i "Via Llibre" el tractarà amb Xavier Rubert de Ventós i Manuel Rivas, dos escriptors que acaben de publicar obres sobre el tema és protagonista de dues novetats literàries que volem destacar.

Xavier Rubert de Ventós, ha posat la vista enrere per escriure "Dimonis íntims". A més de filòsof, Xavier Rubert de Ventós s'ha dedicat a l'ensenyament, a les humanitats, a l'arquitectura, a la literatura i a la política, i tot això convergeix en la seva darrera obra, segurament una de les més agosarades. Per la seva part, Manuel Rivas ha publicat "Las voces bajas",una novel.la que se situa en la Galícia franquista, on Rivas recull les veus anònimes de la seva infància i hi descriu una família apassionada per la literatura.

D'altra banda, Frederic Fernández, cuiner del restaurant Osmosis i un apassionat dels llibres, explicarà el seu pas dels vells receptaris als llibres d'època, per barrejar història i gastronomia. I hi haurà un retrat del periodista i actor Queco Novell.

0 comments