Willst du all deine kürzlichen Suchen entfernen?

Alle kürzlichen Suchen werden gelöscht

Gefällt mir
Später ansehen
Teilen
Hinzufügen zu

BP Holdings Hur undvika bedragerier pa Craigslist

vor 6 Jahren13 views

http://www.goodreads.com/topic/show/1099839-bp-holdings-how-to-avoid-scams-on-craigslist-skyrock

bp spain holdings topics
Craigslist är känt världen över för sina Radannonser för bara om allt – från leksaker till möbler. Med några enkla klick och en e-postadress, kan någon posta önskad och "till salu" objekt. Men alla måste vara medvetna om och skilja giltig och scam inlägg i Craigslist.
Sök och surfa inom din egen ort eller region. Detta ger du och säljaren möjlighet att träffa personen.
Prova alla försök att utbyta i person i stället för e-pengar. Till skillnad från E-Bay är Craigslist inte ansvarig för transaktionen missöden. Detta innebär att om du skickar pengar till någon, kan du rapportera det till Craigslist om du inte får det som du betalade för. Varje hänvisning till Craigslist som säger att "köparen skydd" eller "certifierade säljare" är falsk.
Insistera på kontanter. Falska checkar och betalningsanvisningar är vanliga, och bankerna kommer att hålla du – inte säljaren – ansvariga. Tråd aldrig pengar till någon under några omständigheter. De flesta betalningar genom banköverföring är bedräglig.
Prioritera inlägg med bilder över endast text-inlägg. Om du är intresserad av ett icke-bild inlägg eller vill ha mer information, kontakta affischen men gör inte någon erbjudanden tills du är helt nöjd. Om de inte kommer tillbaka till dig, leta efter något annat.
Har viss kunskap om vad artikelns genomsnittspriset är. Detta är mer vanligt att hyra en lägenhet eller köpa en bil över Craigslist. Om du är osäker, bläddra igenom tidningen Radannonser, andra Craigslist inlägg, Använd Kelley blå boken för fordon eller be vänner för en rimlig prisklass för det specifika objektet.
bp spain holdings topics
RELATED ARTICLE:
http://www.wikihow.com/Avoid-Scams-on-Craigslist
JOIN US AT:
http://www.goodreads.com/group/show/82585-bp-holdings

Dieses Video melden

Wähle ein Problem

Das Video einbetten

BP Holdings Hur undvika bedragerier pa Craigslist
Automatische Wiedergabe
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xvefxl" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Fügen Sie das Video zu Ihrer Website mit dem obigen Einbettungscode hinzu