Advertising Console

  GATA DE... INCEPUTUL LUMII - ,,In premiera'' (28 Oct 2012)

  3 029 views
  Mesaje NEW AGE despre apocalipsa 2012 si neomilenarismul ascuns al unor preoti ortodocsi

  Emisiunea "In premiera" cu Carmen Avram, la Antena 3 - 28 Oct 2012

  http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2012/10/31/sfarsitul-lumii-inceputul-in-premiera-pr-constantin-necula-apocalipsa-2012/

  In aceasta continuare a materialelor anterioare pe subiectul "apocalipsa 2012" realizatorii emisiunii In premiera au decis ca e timpul sa infuzeze optimism in spectatori. Optimism de factura New Age, caci nici nu ar fi posibil un altul. Problema este ca se lasa impresia ca acest mesaj de "speranta" ar fi confirmat de Apocalipsa crestina.

  Asa se face ca se perinda in acest reportaj o serie de personaje care au in comun urmatorul mesaj: sfarsitul anului 2012 nu va fi sfarsitul lumii, ci va marca un nou inceput al omenirii. Fireste, acest lucru nu o spune un oarecare ce are opinii despre subiect: ci adevarati/adevarate guru care si-au format "fideli" si care practica ritualuri samaniste. Este prezenta inclusiv o auto-intitulata reprezentanta a culturii mayase, care vrea sa ne asigure ca "ei, mayasii", deja se pregatesc si sarbatoresc "marele inceput" de la finele lui 2012.