Valor afegit - 22/11/2012

¡Prueba el nuevo reproductor!
TV3

por TV3

199
3 vistas
  • Información
  • Exportar
  • Añadir a
ECONOMIA INTEL·LIGENT
Les noves tecnologies obren moltes possiblitats en serveis als ciutadans i en estalvi energètic de les cases. Són les anomenades "smart cities", les ciutats intel·ligents, que també estan afavorint la creació de nous llocs de treball en empreses innovadores.

ELS NÚMEROS D'EUROPA
El Consell Europeu es reuneix dijous i divendres per discutir el marc pressupostari europeu per als anys 2014-2020. Unes negociacions difícils on molts països proposen fortes retallades. Però el Parlament ja ha pres una decisió sobre com vol que siguin aquests números i, contràriament al Consell, insisteix en la necessitat d'augmentar algunes partides com la de recerca i desenvolupament o els fons de cohesió. Hem anat a Brussel.les on la cambra europea ens ha explicat la seva postura.

"PENSAT PER": CAL JEP
Innovar en un sector com la pagesia costa i més si es vol fer un producte adreçat a restaurants de gama mitjana-alta. A Cal Jep ho han aconseguit i, després de molts anys d'investigació, s'han convertit en els productors de cargols de referència a tot Europa.

0 comentarios