Wilt u al uw recente zoekopdrachten verwijderen?

Alle recente zoekopdrachten zullen verwijderd worden

BP kunngjør løsning av alle kriminelle og verdipapirer krav av amerikanske regjeringen mot selskapet knyttet til Deepwater Horizon-ulykken, bp holdings

5 jaar geleden27 views

• Løsning av alle kriminelle krav med Department of Justice inkluderer $ 4000000000 betalt i avdrag over en periode på fem år
• Oppløsning av alle verdipapirer krav med Securities and Exchange Commission inkluderer $525 millioner betalt i avdrag over en periode på tre år
• Eksisterende oppe i 38,1 milliarder dollar anklagen mot inntekt å øke med ca $3,85 milliarder
• BP er forberedt på å energisk forsvare seg mot gjenværende sivile krav
BP kunngjorde i dag at det har inngått avtale med myndighetene i USA, underlagt court godkjenning å løse alle føderale anklagene og alle krav av Securities and Exchange Commission (SEC) mot selskapet stammer fra Deepwater Horizon-ulykken olje søl, og respons.

"Alle oss på BP beklager dypt det tragiske tapet av liv forårsaket av Deepwater Horizon-ulykken i tillegg til virkningen av utslippet på Gulf coast region," sa Bob Dudley, bps gruppe administrerende direktør. "Fra begynnelsen, vi trappet ved å svare på spill, betale legitime krav og finansiering restaurering innsats i gulfen. Vi beklager vår rolle i ulykken, og som reflekterer dagens oppløsning med den amerikanske regjeringen videre, vi har akseptert ansvaret for våre handlinger."

I å eliminere muligheten for noen ytterligere føderale anklagene mot selskapet basert på ulykken, BP har tatt en annen betydelig skritt fremover i å fjerne juridisk usikkerhet og kan nå fokusere mer fullstendig på å forsvare seg mot alle gjenværende sivile krav.

"Vi tror denne oppløsningen er i beste interesse for BP og aksjonærene," sa Carl Henrik Svanberg, bps formann. Det fjerner to betydelige juridiske risikoer og tillater oss å energisk forsvare selskapet mot de gjenværende sivile kravene."

Vilkårene i oppløsning
Som en del av oppløsningen, har BP avtalt å be skyldig i 11 forbrytelse teller av misbruk eller forsømmelse av skip offiserer knyttet til tap av 11 liv; en forseelse teller under Clean Water Act; en forseelse teller under trekkfugler fuglen traktaten Act; og en forbrytelse teller av obstruksjon av Kongressen. Denne oppløsningen er underlagt amerikanske føderal domstol godkjenning.

Tretten av de 14 anklagene gjelder for ulykken seg selv og er basert på den uaktsomme feiltolkning av den negative trykket testen utført ombord Deepwater Horizon. BP anerkjent dette feiltolkning mer enn to år siden da den ut sin intern Granskingsrapport. Dagens avtalen er konsekvent med bps posisjon i pågående sivile rettssaker at dette var en ulykke som følge av flere årsaker, som involverer flere parter, som funnet av andre offisielle undersøkelser. Gjenværende kriminelle greven gjelder to BP kommunikasjon gjort til medlem av Kongressen under utslippet svaret om flow rate estimater. Som en del av oppløsningen av kriminelle krav med den amerikanske regjeringen, vil BP betale $4 milliarder, inkludert $1.256 milliarder i kriminelle bøter, i avdrag over en periode på fem år. BP har også enige om å en periode på fem års prøvetid.