BP Holdings, BP Awards første kontrakter for prosjektet 20 K ™

Découvrir le nouveau player
Nicole Zubriggen
0
18 vues
  • Infos
  • Exporter
  • Ajouter à
http://www.bp.com/genericarticle.do?categoryId=2012968&contentId=7080072

BP Holdings
BP kunngjorde i dag det har tildelt de første kontraktene for prosjektet 20 K ™, et flerårig initiativ for å utvikle neste generasjon systemer og verktøy for å hjelpe til å låse opp den neste grensen av dypvanns olje- og gassressurser, for tiden utenfor rekkevidden av dagens teknologi.
Første kontraktene vil gå til KBR og FMC Technologies, og er knyttet til viktige systemer som er knyttet til programmet, som vil forfølge teknologier som trengs for å utforske for, utvikle og produsere olje og gass fra reservoarene høy temperatur og høyt trykk opp til 20 000 pounds per kvadrat tomme (psi) og temperaturer så høyt som 350 ° F (175 ° C).
KBR vil utvikle program gjennomføring og ledelse planer for prosjektet 20 K ™, inkludert hovedstaden kostnad og tidsplan estimater, risikovurderinger og teknisk design.
FMC Technologies vil delta i en teknologi utvikling avtale, der det vil fungere i fellesskap med BP å designe og utvikle 20.000 psi vurdert subsea produksjonsutstyr, inkludert et subsea produksjon tre og en subsea høy integritet press beskyttelsessystem.
BP annonsert lanseringen av prosjektet 20 K ™ i februar 2012, fastsetter sin intensjon om å utvikle teknologier over det neste tiåret på fire nøkkelområder: godt design og avslutningene; boring rigger, stigerør og utblåsningen forebygging utstyr; undervannsproduksjonssystemer; og brønnintervensjon og forvaring.
"Med dette prosjektet, BP virkelig fører an til neste grensen i dypvanns olje- og gassutvinning, og som dagens kunngjøring viser, er å trykke inn ekspertise fra på tvers av bransjen å takle denne betydelig utfordring, sier Jackie Mutschler, leder for oppstrøms teknologi på BP America.
"Vi håper disse første kontraktene er bare begynnelsen på hva som vil komme med et prosjekt som inneholder slike store løftet, ikke bare for BP, men for hele bransjen."
BP anslår at anvendelsen av denne teknologien over sin egen global portefølje alene kan potensielt tilgang til en ekstra 10-20 milliarder fat av ressurser.
Disse ressursene er ikke tilgjengelig med gjeldende utstyr, som har en teknisk grense på 15.000-psi press og temperaturer på 250 ° F (120 ° C).
I den amerikanske delen av Mexicogolfen, forventer BP prosjektet 20 K ™-teknologi vil spille en nøkkelrolle i å utvikle store dypvanns funn som den har gjort i de senere årene, inkludert Kaskida og Tiber. Disse funnene er funnet i en fremvoksende spille kjent som Paleogen, der BP har en sterk leieavtalen posisjon.
BP ser også potensielle programmer for teknologi i Egypt, Aserbajdsjan og andre dypvanns bassenger rundt om i verden.
Ytterligere informasjon:
Navn: BP pressekontor
Beliggenhet: Houston
Telefon: + 1 281-366-4463
E-post: uspress@bp.com
Navn: BP pressekontor
Beliggenhet: London
Telefon: + 44 (0) 20 7496 4076
E-post: bppress@bp.com
BP Holdings

1 commentaire

very rarely do i come across a blog that’s both informative and entertaining, and let me tell you, you’ve hit the nail on the head
Par Nicole Zubriggen il y a 2 ans