Crackòvia - 06/11/2012

TV3

by TV3

171
4 views
  • About
  • Exportar
  • Afegir a
Joan Laporta (Queco Novell) vol ser president de l'Espanyol. Després d'abandonar la cursa per ser president de Catalunya, a Laporta només li queda una opció per tornar a ser president d'alguna cosa. Presentar-se a les eleccions de l'Espanyol.
Al vestidor del Barça, els jugadors preparen una festa a l'Andrés Iniesta (Oriol Cruz) per celebrar els deu anys del seu debut amb el primer equip. Promet ser una festa de les que fan història, amb sorpresa final inclosa.
Mentrestant, Alexis Sánchez (Jordi Rios) intenta posar fi a la seva mala sort trucant a un dels vidents més famosos de la televisió.
A Madrid, Mourinho (Toni Albà), que ja no sap a qui criticar, posa en pràctica el seu últim invent per a les rodes de premsa: "La ruleta de la rajada". A qui li tocarà rebre les bastonades de Mou aquesta vegada? La sort ho decidirà. I imaginem com va ser la presumpta trobada que l'any 2004 va tenir lloc entre Iñaki Urdangarín (David Olivares) i Jorge Valdano (Fermí Fernàndez). Sembla que el gendre del rei es va oferir per encarregar-se dels fitxatges del Madrid.
A més, Messi (Max Marieges), Cristiano Ronaldo (Bruno Oro) i Radamel Falcao (Pep Plaza) rivalitzen per veure qui és el millor golejador. I Barack Obama (David Olivares) fa campanya entre els jugadors de l'NBA.

0 comments