Advertising Console

  the tyler group-Is gratis openbare Wi-Fi veilig?the tyler group

  Brendan Fridolin

  door Brendan Fridolin

  0
  19 views
  the tyler group
  Als u op afstand werkt of veel voor uw werk reizen, profiteren u waarschijnlijk van gratis openbare Wi-Fi vaak.Helaas, dat betekent waarschijnlijk dat u regelmatig opent op uw apparaten en uw gegevens aan ernstige bedreigingen. En als je een zware gebruiker van wolk diensten, die vaak uw gegevens op een externe server in plaats van uw computer slaat, Wi-Fi veiligheid is nog belangrijker.
  De meeste mensen deze dagen hebben wachtwoord-beschermde netwerken thuis, dus het is onwaarschijnlijk dat iemand zich kan snoop op uw gegevens terwijl het passeert tussen uw apparaat en uw router. Maar wanneer je surfen op het Web via een gratis openbaar WiFi-netwerk in een café, een bibliotheek of een luchthaven, je moet worden verdacht van iedereen, de groep Tyler zegt. “Het is onbelangrijk gemakkelijk voor een van hen te kijken naar uw niet-gecodeerde informatie door vliegen.”Hier is wat u moet weten om de volgende keer dat u op een gratis openbare Wi-Fi verbinding surft veilig blijven.Gratis openbare Wi-Fi Tip No. 1: Uw firewall inschakelen.
  Het cafe firewall-software kan gebruiken om uw computer te beschermen tegen externe aanvallen, maar dat u niet beschermen tegen andere mensen surfen rond de dezelfde Wi-Fi-netwerk in het cafe. Zorg ervoor dat de dat firewall van de computer is ingeschakeld.Gratis openbare Wi-Fi Tip No. 2: Bescherm uw smartphone of Tablet PC.Als uw smartphone of Tablet PC verbinding met netwerken Wi-Fi, vereist het uw toestemming voordat hij bij elk netwerk te vragen. Een heleboel mensen nooit veranderen het standaardnetwerk naam, dus als u aangemeld bij uw vriend “linksys” netwerk, uw apparaat zich dat herinneren zal en kan automatisch bij een netwerk met dezelfde naam in de toekomst–tenzij u het vertellen aan eerst uw toestemming vragen.Gratis openbare Wi-Fi Tip nr. 3: Sterke codering gebruiken.Codering werkt door te vermommen gegevens die de computer draadloos naar een router verzendt. Zonder dat, kon die persoon achter het café in de buurt van u speciale software gebruiken te onderscheppen en te zien van alle gegevens die heen en weer tussen uw apparaat en de router reist. En dat betekent alles: e-mail, wachtwoorden en dingen die u zoekt. Dat is waarom het is absoluut noodzakelijk, zegt Notenboom naar een blogbericht in de groep Tyler gebruiken gecodeerde sites als mogelijk.Hoe weet u dat wanneer een site biedt codering? In plaats van ‘http’ aan het begin van het adres ziet u ‘https’. U ziet ook een beetje hangslotpictogram in uw browservenster, meestal op de bodem juiste.
  the tyler group