Νοτιοδυτικά (Sudoeste / Southwest) trailer HD (2012) Eduardo Nunes

Δοκιμάστε το νέο player μας
myfilm-gr

με myfilm-gr

2,9K
139 προβολές
  • Πληροφορίες
  • Εξαγωγή
  • Προσθεστε
http://www.myfilm.gr/12076 -
https://www.facebook.com/myfilm.gr
Νοτιοδυτικά (Sudoeste / Southwest) trailer HD (2012)
του Εντουάρντο Νούνες

Υπόθεση:
Σ’ ένα πανδοχείο, μια κοπέλα πεθαίνει στη γέννα. Μια μάγισσα μαία παίρνει το μωρό στην καλύβα της στη μέση μιας λίμνης. Ένα κοριτσάκι το σκάει από την καλύβα ακολουθώντας ένα αγόρι που την έχει ανακαλύψει. Φτάνει στην όχθη, αλλά δεν έχει λέξεις για να συνεννοηθεί με τους άντρες που τη ρωτάνε από πού έρχεται. Ο δρόμος τη βγάζει στο σπίτι μιας οικογένειας που μόλις έχει χάσει τη μεγάλη της κόρη το προηγούμενο βράδυ. Η ασπρόμαυρη ταινία του Εντουάρντο Νούνες δεν περιγράφεται εύκολα. Δεν έχουν σημασία τόσο τα γεγονότα που διαδέχονται το ένα το άλλο, όσο οι ήχοι, οι αναμνήσεις και οι αισθήσεις που σμίγουν και δημιουργούν μια μυστικιστική εμπειρία. Η κυκλικότητα της ζωής, η σύγκλιση του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος, τα τραύματα, η επούλωση και η αγάπη γίνονται μια πλεξούδα μαγικού ρεαλισμού – κυματιστή, ρέουσα, αιθέρια, τρυφερή και σκληρή ταυτόχρονα. Όπως τα μακριά, μαύρα μαλλιά της κοπέλας που ανεμίζουν, μεταξωτά και αλμυρά, στον αέρα.

In a Brazilian coastal village where everything seems motionless, Clarice grasps her life in a single day, unlike those she meets and who are living this day like any other. She tries to understand her obscure reality and the destiny of the people around her in a circular time that haunts and disorients

Genre: Drama
Director: Eduardo Nunes
Cast: Simone Spoladore (Clarice), Raquel Bonfante (Κλαρίς σε παιδική ηλικία), Julio Adrião (Sebastião), Dira Paes (Conceição), Mariana Lima (Luzia), Everaldo Pontes (Malaquias), Victor Navega Motta (João), Regina Bastos (ηλικιωμένη Κλαρίς), Léa Garcia (Dona Iraci)

0 σχόλια