Hit lista Verbalista, Alive and Kicking, Simple Minds

Try Our New Player
Mi Verbalisti
1
158 views
  • About
  • Export
  • Add to
http://www.verbalisti.com
http://www.facebook.com/verbalisti

Osamdesete i devedesete godine prošlog veka bile su njihove. Ovaj sastav iz Škotske poznat je i po žestokoj borbi za ljudska prava. Dali su svoju podršku Ircima u Severnoj Irskoj, kao i Južno afričkoj republici. Napravili su i otpevali pesmu Nelsonu Mendeli, koja je svakako imala uticaja prilikom njegovog oslobađanja. Oni su Simple minds.

U toku svoje karijere prodali su preko 25 miliona albuma. Oni su jedan od retkih britanskih bendova koji je dosegnuo američku koncertnu A-listu, grupa čiji je live aid nastup u Filadelfiji 1985. najavio Jack Nicholson i čijih je 5 albuma bilo broj 1 na britanskim top listama.

Gledamo ovenedeljni hit komunikacijske mreže Verbalisti -- Simple Minds i „Alive and Kicking"
______________________

Svoje predloge šaljite na urednik@verbalisti.org

Svake nedelje biramo pesmu koja će se pojaviti kao hit na Verbalisti Facebook strani i u emisiji Automedija koja se emituje na radio Novostima u Beogradu i tridesetdve nacionalne i regionalne radio stanice u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Ako imate neku interesantnu priču ili uspomenu vezanu za omiljenu pesmu za koju glasate, a voleli bi da se čuje za nju, pošaljite nam je a mi ćemo nazanimljivije komentare takođe objaviti.

0 comments