Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα (Zarafa) - trailer μεταγλωττισμένο στα ελληνικά (2012) Rémi Bezançon, Jean-Christophe Lie

Δοκιμάστε το νέο player μας
myfilm-gr

με myfilm-gr

2,9K
1 675 προβολές
  • Πληροφορίες
  • Εξαγωγή
  • Προσθεστε
http://www.myfilm.gr/11971 -
https://www.facebook.com/myfilm.gr
Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα (Zarafa) - trailer μεταγλωττισμένο στα ελληνικά

των Ρεμί Μπεζανσόν, Ζαν – Κριστόφ Λι

Υπόθεση:
Κάτω από ένα δέντρο μπαομπάμπ ένας σοφός παππούς διηγείται μια ιστορία στα παιδιά που έχουν μαζευτεί γύρω του: την ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού 10 ετών από την Αφρική και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, που ο Πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σα δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας, Κάρολο Ι.

Ο Χασάν, ο Πρίγκιπας της ερήμου, εξουσιοδοτημένος από τον Πασά, αναλαμβάνει να παραδώσει τη Ζαράφα στην Γαλλία. Όμως ο Μάκι, έχει αποφασίσει να κάνει τα πάντα για να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του και ρισκάρει ακόμη και τη ζωή του προκειμένου να φέρει την αγαπημένη του φίλη καμηλοπάρδαλη πίσω στην πατρίδα της και το φυσικό της περιβαλλον!

Έτσι, ένα μεγάλο ταξίδι ξεκινάει για τον Μάκι και την Ζαράφα που θα τους πάει από το Σουδάν στο Παρίσι, περνώντας από την Αλεξάνδρεια, την Ελλάδα, τη Μασσαλία, τις χιονισμένες Άλπεις, ταξιδεύοντας με ένα μεγάλο αερόστατο!

Στο ταξίδι αυτό θα έχουν μαζί τους τις δίδυμες ιερές αγελάδες, Μουν και Σουν, θα συναντήσουν την όμορφη Ελληνίδα πειρατίνα Μπουμπουλίνα και θα μοιραστούν εμπειρίες που θα δυναμώσουν τη φιλία και την αγάπη τους για πάντα!

The plot of the film has a grandfather telling his grand kids the story of Maki, a young boy who escapes from slave traders, befriends a giraffe (the title character), cross the desert, meet a pirate, and a few other things on a trip that takes him from Africa to Paris.

Genre: Animation, Family
Directors: Rémi Bezançon, Jean-Christophe Lie

0 σχόλια