Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Polònia - 11/10/2012

fa 5 anys62 views

TV3

TV3

TV3 presenta un nou capítol de "Polònia", l'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler. En aquesta edició, Artur Mas (Bruno Oro) canta i balla el "Mas Style". El president vol demostrar que és un Mas nou i que té un nou estil. L'objectiu és guanyar-se l'electorat i aconseguir la majoria absoluta a les eleccions del 25-N.

Durant l'emissió del "TN", Raquel Sans (Mireia Portas) i Tomàs Molina (David Olivares), hauran de bregar amb el president Mas i el seu afany per sortir a totes les notícies. Mentrestant, la coral del PSC intenta interpretar la famosa simfonia "Federalisme", tot i que no serà tan senzill com sembla a primer cop d'ull. A més, Alícia Sánchez-Camacho (Agnès Busquets) i Jordi Cañas (Fermí Fernàndez) competeixen entre ells per veure qui és més alarmista a l'hora de parlar sobre les conseqüències de la independència de Catalunya.

A Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) no vol menjar-se de cap manera el rescat que li ofereix Angela Merkel (Fermí Fernàndez). I en una església qualsevol d'Espanya, un bon catòlic va a confessar-se perquè diumenge al Camp Nou va tocar una estelada sense voler.

Finalment, es descobreix el més nou en serveis a domicili: els "Teletertulians". "Si esteu farts de discutir amb la vostra parella, amb només una trucada tindreu un tertulià a casa que hi discutirà per vosaltres".