Torcida ispred Banovine, strah u Banovini (15. listopada 2012.)

Try Our New Player
RakijaMala
42
127 views
  • About
  • Export
  • Add to
  • Playlists
Zahtjevi Torcide predsjedniku kluba Marinu Brbiću:

Poštovani članovi Nadzornog odbora i predsjedniče Uprave,

nakon što je Grad Split odobrio jamstva za kredite koje Hajduk namjerava realizirati, kako se ne bi stvorili bilo kakvi nesporazumi obraćamo vam se s vrlo jasnim i konkretnim zahtjevima nas, navijača Hajduka. Ujedno se nadamo da je ovo posljednji put da klub ovisi o političarima, i to onima koji su svojom nebrigom glavni krivci za sadašnje stanje.

Vjerujemo da imate ozbiljnu namjeru Hajduk voditi pošteno, zakonito i transparentno i u tom slučaju imat ćete našu punu i bezuvjetnu podršku. Svjesno smo se odrekli kratkoročnih rezultata kako bi se započeo stvarati zdrav i uspješan, financijski stabilan i dobro organiziran, Veliki Hajduk.

Kao naš prilog tom cilju od vodstva Hajduka javno tražimo:

- Očistite klub od neradnika, uhljeba i nesposobnjakovića! Riješite se se zaposlenika koji su pridonijeli urušavanju Hajduka, a i danas vjerojatno ne rade u njegovom interesu!

- Krediti se moraju vratiti! Hajduk je uvijek bio ponos grada i puka, a ne njegov teret. Tako mora i ostati!

- Svi prolaze, samo Hajduk živi vječno! I vi ćete jednom postati 'bivši', dobro pazite da iza vas ne ostanu financijski problemi i organizacijsko rasulo!

- Objavite tko je kriv za današnju katastrofu, tko je sklapao štetne ugovore i stvorio 100 milijuna kuna duga! Ukoliko postoji bilo kakva pravna mogućnost, zahtijevamo pokretanje sudskih postupaka!

HAJDUK ŽIVI VJEČNO!

0 comments