Advertising Console

  Verbalisti istrazuju - Nebeski letaci

  Repost
  Mi Verbalisti

  by Mi Verbalisti

  1
  301 views
  http://www.verbalisti.com
  http://www.facebook.com/verbalisti

  Jedinstvena jezička putovanja, odlična zabava, avanture i izazovi oduvek su bili prepoznatljiv znak komunikacijske mreže Verbalisti. Međutim, ovaj put, želeli smo da odemo korak dalje – da vam predstavimo nešto krajnje nesvakidašnje. Naša potraga dovela nas je do potpuno nestvarnog i fascinantnog sporta. Ako želite da osetite pravi adrenalin u sebi i dovoljno ste „ludi“ da bez padobrana skočite iz aviona u ambis, onda obavezno probajte Wingsuit Flying. Za nas ostale, verujemo da će samo gledanje ovog priloga biti itekako uzbudljivo.
  _____________________

  Autorski prilozi Verbalista o svetskim komunikacijskim trendovima, jezičkim putovanjima i atraktivnim turističkim destinacijama, kao i intervjui s poznatim ličnostima iz regiona i sveta, pregledani na stotine hiljade puta na društvenim mrežama, stigli su i na TV ekrane s emisijom Speak Your Mind! (Kaži šta misliš!).

  Postanite deo komunikacijske i jezičke mreže Verbalisti http://www.verbalisti.com, razmenite svoja iskustva i želje, zabavite se i upoznajte nove prijatelje. Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.