Engleski jezik, Verbalisti i istorija engleskog jezika - američki engleski

Try Our New Player
Mi Verbalisti
1
305 views
  • About
  • Export
  • Add to
  • Playlists
http://www.verbalisti.com
http://www.facebook.com/verbalisti

Istorija engleskog jezika - American English
__________________

Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.

Verbalisti su brend i poslovna grupa kompanije Prodirekt http://www.prodirektgroup.com, koja je sertifikovan predstavnik i partner elitnih koledža u čuvenim evropskim univerzitetskim centrima. Upravo u saradnji sa tim vodećim školama jezika nastali su Verbalisti kao regionalna društvena mreža, jedinstvena u jugoistočnoj Evropi. Verbalisti su i odgovor na rastuću potrebu obezbeđenja regionalnih standarda za usavršavanje stranih jezika.

Prodirekt je prva i za sad jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi -- britanske EnglishUK i nemačke ICEF.

0 comments