Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

TV3 - Quarts de nou - Els sons de la Mercè

fa 6 anys16 views

TV3

TV3

Les Festes de la Mercè de Barcelona d'aquest any han estat molt intenses "castellerament" parlant. Diumenge es van veure dos gamma extra a la plaça de Sant Jaume per part de Minyons de Terrassa i els Castellers de Vilafranca. I dilluns, a la diada de la Mercè de les colles locals, les sis colles de la ciutat van fer-hi una actuació molt destacada.

A Tarragona, també s'han viscut els últims dies de les Festes de Santa Tecla. L'endemà de la diada de les colles locals, es van fer els tradicionals pilars caminats. Aquest any, les quatre colles van poder completar el recorregut fins a l'Ajuntament.

A "Quarts de nou", farem especial èmfasi en aquestes diades, però sense oblidar altres fites destacades del cap de setmana, com el primer quatre de vuit de la història dels Castellers d'Esplugues, el primer tres de nou de l'any dels Capgrossos de Mataró i la seva estrena de set de vuit.

Per analitzar l'actualitat castellera, comptarem aquesta setmana amb el nostre analista tècnic, Jordi Andreu.

El programa també tindrà un toc musical a través de la història de Lluís Giménez. Un músic professional que es va introduir en aquest món a través de la gralla. Així, a "Quarts de nou", acabarem d'analitzar els sons del cap de setmana casteller.

Report this video

Select an issue

Embed the video

TV3 - Quarts de nou - Els sons de la Mercè
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xu1ofc" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above