Do you want to remove all your recent searches?

All recent searches will be deleted

Like
Watch Later
Share
Add to

Najbolje reklame 2011 - Canal+ i TV spot Medved (izbor Verbalista)

6 years ago479 views

http://www.verbalisti.com
http://www.facebook.com/verbalisti

Klijent: CANAL+
Reklama: Medved (The Bear)
Zemlja: Francuska

Medvedi su oduvek bili omiljenija stvorenja u reklamama, ali ova odlična francuska reklama za filmski Canal+, pronašala je jedinstvenu ulogu krznenom ljubimcu. Medved u ovoj reklami prestaje da bude izrabljivani talenat i postaje reditelj! Jedina čudna stvar je što je pomalo neobično tanak - a završetak reklame otkriće nam da je meda, zapravo... bolje da pogledajte sami.
___________________

Postanite deo komunikacijske i jezičke mreže Verbalisti http://www.verbalisti.com, razmenite svoja iskustva i želje, zabavite se i upoznajte nove prijatelje. Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.

Report this video

Select an issue

Embed the video

Najbolje reklame 2011 - Canal+ i TV spot Medved (izbor Verbalista)
Autoplay
<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/xtzmfu" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>
Add the video to your site with the embed code above