Advertising Console

  Veliki Getsbi sa Leonardom Di Kapriom, trejler na francuskom

  Repost
  Mi Verbalisti

  by Mi Verbalisti

  1
  276 views
  http://www.verbalisti.com
  http://www.facebook.com/verbalisti

  Jedan od najiščekivanijih filmova ove godine je adaptacija književnog klasika "Veliki Getsbi" američkog pisca Frensisa Skota Ficdžeralda.

  Donosimo prvi trejler koji se upravo pojavio za ovaj film koji režira čuveni Baz Lurman ("Mulen ruž", "Romeo i Julija", "Australija"). Glavne uloge poverene su Leonardu Di Kapriu i Keri Maligan, a pažnju medija privukle su vruće scene između njih dvoje.

  Film je rađen u 3D tehnici, a u bioskope će stići 25. decembra.

  Ovo nije prva ekranizacija Ficdžeraldovog dela, a najpoznatija je ona iz 1974. godine sa Robertom Redfordom i Mijom Farou, u režiji Džeka Klejtona.
  _____________________

  Postanite deo komunikacijske i jezičke mreže Verbalisti http://www.verbalisti.com, razmenite svoja iskustva i želje, zabavite se i upoznajte nove prijatelje. Društvena mreža Verbalisti okuplja zaljubljenike u strane jezike i sve one koji žele da razviju komunikacijske veštine. Poslovni ljudi, diplomate, profesori stranih jezika, prevodioci, lingvisti, studenti, instituti i škole stranih jezika, kao i strukovna udruženja, učetvuju u radu Verbalista, s ciljem da razmene iskustva i unaprede kvalitet profesionalnog usavršavanja.

  Verbalisti su robna marka kompanije PRODIREKT LLC http://www.prodirektgroup.com, koja je predstavnik i u većini slučajeva regionalni ekskluzivni zastupnik elitnih koledža i škola u svetu. PRODIREKT je prva i zasada jedina kompanija u regionu jugoistočne Evrope koja je dobila akreditaciju za organizaciju jezičke edukacije i programa radne prakse u inostranstvu od strane dve najznačajnije organizacije u Evropi -- britanske English UK i nemačke ICEF, koje ujedno kontrolišu rad i izdaju akreditacije koledžima i jezičkim školama širom sveta. Detaljnije na http://verbalisti.com/o-nama/akreditacije-i-clanstva