Πέρα από τη Λογική (Á Perdre la Raison) - trailer English subtitles [HD] (2012) Joachim Lafosse, Niels Arestrup, Tahar Rahim, Émilie Dequenne, Stéphane Bissot

Δοκιμάστε το νέο player μας
myfilm-gr

με myfilm-gr

2,9K
330 προβολές
  • Πληροφορίες
  • Εξαγωγή
  • Προσθεστε
http://www.myfilm.gr/11883 -
https://www.facebook.com/myfilm.gr
Πέρα από τη Λογική (Á Perdre la Raison / Our Children) - trailer English subtitles [HD] (2012)

του Γιοακίμ Λαφός
με τους Εμιλί Ντεκέν, Ταχάρ Ραχίμ, Νιλς Άρεστρουπ, Στεφάν Μπισό

Υπόθεση:
Βασισμένη σε ένα αληθινό γεγονός που συγκλόνισε το Βέλγιο το 2007, η ταινία εξιστορεί την πορεία μιας σύγχρονης Μήδειας, εξερευνώντας τα όρια της οικογενειακής ζωής. Η Μυριέλ και ο Μουνίρ είναι ερωτευμένοι. Από μικρός, ο νεαρός άνδρας από το Μαρόκο ζει με τον εύπορο γιατρό Πινζέ που του προσφέρει μια άνετη ζωή. Όταν ο Μουνίρ και η Μυριέλ αποφασίζουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά, η εξάρτηση του ζευγαριού από τον γιατρό γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη. Όταν είναι ήδη αργά, η Μυριέλ αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ζει σε ένα ανθυγιεινό συναισθηματικά περιβάλλον που ύπουλα οδηγεί την οικογένεια προς μια τραγική κατάληξη. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Εμιλί Ντεκέν: “ Το δράμα για τη Μυριέλ είναι ότι δεν έχει αληθινές σχέσεις. Αυτή είναι η τραγωδία της, και ο Γιοακίμ έχει κάνει μια πραγματική τραγωδία, μια όπερα από αυτή την ανθρώπινη ιστορία».

Murielle and Mounir love each other passionately.
Ever since he was a boy, the young man has been living with Doctor Pinget who provides him with a comfortable life. When Mounir and Murielle decide to marry and have children, the couple’s dependence on the doctor becomes excessive. Murielle finds herself caught up in an unhealthy emotional climate that insidiously leads the family towards a tragic outcome.

Genre: Drama
Director: Joachim Lafosse
Cast: Niels Arestrup, Tahar Rahim, Émilie Dequenne, Stéphane Bissot, Mounia Raoui, Redouane Behache, Baya Belal
Run Time: 111 minutes

0 σχόλια