Advertising Console

  Polònia - 13/09/2012

  Repost
  TV3

  por TV3

  525
  13 vistas
  "Polònia" estrena la vuitena temporada. El curs comença carregat de novetats que s'aniran descobrint a poc a poc i marcat per la gran manifestació de l'onze de setembre.

  A "Polònia" es descobrirà que el president Artur Mas (Bruno Oro) en realitat sí que va anar a la manifestació, tot i els esforços d'Alícia Sánchez Camacho (Agnès Busquets) per evitar-ho. Mentrestant, Felip Puig (David Olivares) vigila tot el que passa al Passeig de Gràcia des del centre de control dels Mossos d'Esquadra.

  A Madrid, Mariano Rajoy (Queco Novell) i el ministre Montoro (Bruno Oro) s'infiltren en un centre d'atenció primària per evitar que els immigrants abusin de la seguretat social. Tots dos decideixen aplicar tests d'hispanitat a tots els malalts que necessitin atenció. I se sabrà on han anat a parar tots els catalanistes del PSC.

  Finalment, uns pares (Marc Rodriguez i Alba Florejachs) descobreixen que les botigues de material escolar han canviat molt després de la pujada de l'IVA i es presentarà una botiga molt especial: la botiga de famosos solidaris. El lloc on ha d'anar aquell que necessiti un famós per alguna campanya solidària, sigui quina sigui. Hi trobarà des de Lluís Llach (Manel Lucas), Joel Joan (David Olivares) fins a Jordi Évole (Max Marieges).