Business in Barcelona

Jazon Mertz
0
4 views
  • About
  • Export
  • Add to
Cambra de Comercio
Barcelona kamer van Koophandel
De Barcelona kamer van Koophandel beschrijft zichzelf als “een van de meest relevante instellingen in Catalaanse sociale en economische kringen”. Het zegt Barcelona is Zuid-Europa zakelijke hoofdstad, “de drijvende kracht van Zuid-Europa” (we love zeggen dat soort dingen hier).
U wilt instellen jezelf in het bedrijfsleven in Barcelona? Worth checking out.
•Talen Engels, Spaans, Catalaans

Start me up
BarcelonaNETactiva
Barcelona NETactiva zegt dat het is (diep adem) “een portal voor inhoud en on line-diensten voor ondernemers, die gastheer een virtuele gemeenschap van bedrijven die kan interactie tussen hen met het doel van het doen van samenwerkingsnetwerken voor samenwerking en innovatie”.
U weet zoete FA over het opzetten van een bedrijf, kan dit uw site. Het begint met een test van uw potentieel als een ondernemer (we zullen over de resultaten we kregen overslaan) en gaat in dergelijke dingen als wat juridische vormt uw bedrijf kan nemen, wat bureaucratische hoepels u nodig hebt om door te springen te krijgen van de grond, enzovoort. Netjes!
•We vond… “Empresario individuele, kapitaal mínimo (geen)”? Dat klinkt net als ik!
•Niet so hot “Responsibilidades, Ilimitada…” Oh, dat klinkt niet zo goed!
•Talen Engels (home page alleen), Spaans, Catalaans

Borsa de Barcelona
Beurs van Barcelona
De site van Barcelona Stock Exchange heeft het soort uitgebreide financiële en marktinformatie die je zou verwachten, ik veronderstel. U bent geïnteresseerd? Ga check it out. U bent niet? Ik ook niet.
•We vond de Engels-Spaans-Catalaans Financiën woordenboek…
•Niet zo heet… maar je kan niet zoeken en moeten zou hebben om te ploegen door 26 pagina’s om naar “nultarieven”
•Talen Engels, Spaans, Catalaans

Commerciële promotie, Catalonië
COPCA
De Copca, (Consortium voor de commerciële promotie van Catalonië), volgens de informatie op haar website, is “de Catalaanse regering instrument ter bevordering van de internationalisering van de Catalaanse bedrijven en hun aanpassing aan de nieuwe richtsnoeren van de wereldeconomie”, en heeft 37 kantoren in de grote steden over de hele wereld. Hoewel gericht hoofdzakelijk op Catalaanse bedrijven, als u op zoek bent to do business in dit deel van de wereld, een site worth checking out.
•Talen Engels (delen), Spaans, Catalaans

World Trade Center
World Trade Center Barcelona
Ontworpen door de architecten Pei, Coob, Fred & Partners, die ook deed de “glazen piramide” buiten het Louvre, de tribunes van de Barcelona World Trade Center acht verdiepingen in het midden van de haven en biedt een scala aan diensten aan ondernemingen.
U zoekt naar een spectaculaire setting voor uw Verdrag- of voor uw kantoor Barcelona – zou de WTC uw plaats.
Bron: http://www.barcelona-online.com/business.html

1 comment

Interesting post, I just like the way you write out this post. Just bookmarked your blog and will visit at least once a week. Please do feel free to email me if you have some exclusive information on this topic.
By Jazon Mertz 2 years ago