Advertising Console

  UDHA E SHKRONJAVE

  ALTMAT

  με ALTMAT

  6
  10 564 προβολές

  1 σχόλιο

  Avni Beqiri
  Sa here e shikoj kete filme dalin lote gezimi per shkronjat e gjuhes shqipe dhe lot hidherimi se sa vuajtje kane perjetuar shqipetaret per gjuhe dhe shkollim shqip
  Από Avni Beqiriπέρυσι