Advertising Console

    Universal Trilogy - Your Love Is My Treasure (HD VIDEO)

    pennykiosse

    με pennykiosse

    0
    586 προβολές
    Video clip(not official)
    Album:Pop crisis
    Οι Universal Trilogy, πρωτοπόροι της εγχώριας αγγλόφωνης ηλεκτρονικής σκηνής, κατάφεραν σε μια πορεία 18 χρόνων και με 6 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό τους να γίνουν σημείο αναφοράς του ευρύτερου μουσικού τοπίου της χώρας. Εκφραστές της σκηνής της θεσσαλονίκης, οι Universal Trilogy προσαρμόζουν όλα τα χαρακτηριστικά του εναλλακτικού ρεύματος στη δική τους φιλοσοφία. Με πολλά live στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι P.X. Harris, CJ A.O.S. και Nomik, επιστρέφουν δισκογραφικά έπειτα από 8 χρόνια με νεο Album που έχει τίτλο "POP CRISIS".
    Discography:
    1995 Global ep
    1996 Multimorphic (album)
    1997 Front Line (album)
    2000 Make My Day (cd single)
    2001 Inside Blue (cd single)
    2001 Plus (+) (album)
    2004 I Thought It Was All Over (album)
    2011 One On One (e-single)
    2012 Pop Crisis (album)

    Booking Agent: Plus Rec tel. ++30 2310.989744 e-mail: plusrec@plusrec.gr