Advertising Console

  TV3 - Quarts de nou - Especial Diada de La Bisbal del Penedés

  Repost
  TV3

  por TV3

  496
  25 vistas
  El "Quarts de Nou", des d'una de les Festes Majors amb més tradició.

  La Bisbal del Penedès es converteix cada 15 d'agost en l'epicentre del món casteller. Aquest any, el carrer del Doctor Robert tornarà a tenir el cartell habitual amb les dues colles vallenques, la Joves i la Vella, i els Castellers de Vilafranca que tornen a la Bisbal, després d'un any d'absència.

  I a banda dels castells, també coneixerem com és la població de la Bisbal els 364 dies de l'any quan no s'hi fan castells de la mà dels seus veïns.

  I tot i ser a la Bisbal, també repassarem les diades més destacades del cap de setmana com la de Llorenç del Penedès on, després de la decisió del cartell de Sant Fèlix, s'hi trobaran la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove de Tarragona. Les dues colles són, respectivament, la colla absent del cartell d'aquest any i la nova incorporació.

  El Quarts de Nou farà un programa especial des de la mateixa plaça de la Bisbal amb un gran desplegament de mitjans. L'Elisabet Carnicé i la Raquel Sans juntament amb l'analista casteller Jordi Andreu seran els encarregats de retransmetre la diada. I el periodista del programa Jordi Castañeda recollirà totes les emocions que es visquin a peu de pinya.

  El programa es podrà seguir en directe per internet a partir de les 12'30h i un ampli resum a partir de les 20h al Canal 33.