Advertising Console

  Micron Associates Best budsjett City rømming i Europa

  Winema Gaven

  Winema Gaven

  8
  12 izlenme
  For reisende på et budsjett kommer her en liste over de mest prisgunstige byene i Europa. Fra de østlige grensene av kontinentet til kantene vestlige vil Europa ikke nødvendigvis renne lommer.
  Sjekk ut disse fantastiske europeiske byer som passer en shoestring budsjett og penger bevisste sinn.

  1. Lviv
  En annen europeisk best bevarte by hemmeligheten er Lviv. Denne sjarmerende byen, ligger i den vestlige delen av Ukraina, er det billigste alternativet blant byer omtale ovenfor, og virkelig en givende destinasjon. Som landet ikke er del av den europeiske unionen, forblir prisene lave og rimelig selv for den mest budsjettbevisste besøkende. Et rom i herberger vil koste så lite som €10 og lokale øl i en bar er rundt €1. Selvfølgelig, er Lviv verdt et besøk ikke bare på grunn av sin lave priser. Byen amaze du med eksepsjonell arkitektur (sentrum er oppført Unesco World Heritage site), fabelaktig lokale markeder og restauranter, pastoral omgivelser og en av en slags atmosfære.

  2. Vilnius
  Vilnius, hovedstaden i Litauen, er en billigere versjon av Riga med sjarm, magisk atmosfære og vibe som kan være vanedannende. Den historiske gamlebyen, erklært Europas største barokk center av UNESCO, eventyr brosteinsgater, flotte mennesker og fantastisk atmosfære gjør Vilnius en av de mest interessante byer i området.
  Ikke rart byen ble valgt europeisk kulturhovedstad i 2009. Å leve opp til dette bemerkelsesverdig rolle, byen ble renovert, mange bygninger og monumenter ble gjenopprettet og byens ansikt ble selv prettier og mer attraktivt. Prisene er lik de i Polen og landet også har ikke Euro, så det er bedre å skynd deg og leder for Vilnius før det går inn i Euro-sonen.

  3. Wroclaw
  Bare noen få timer unna Berlin, er Wroclaw en annen by reisemål hvor pakken av gode priser og store byen atmosfære er garantert. Mens hovedstaden i Polen, Warszawa, skremmer bort turister med høye priser og Krakow er å bli overfylt, Wroclaw nyter både rimelige kostnader ved å bo og hilser besøkende med mange fantastiske verve, uforglemmelig vibe og uoppdagede flekker. Spør en annen €10 for en anstendig måltid med en drink med mindre enn €2 for en halvliter og rundt €10 etter en hostel, er Wroclaw et fantastisk alternativ for reisende som er lite penger.

  4. Budapest
  En annen fantastisk og rimelige reisemål i Europa er Budapest, hovedstaden i Ungarn. Det er ikke så billig som det pleide å være et par år siden, men du kan fortsatt komme med på mellom €30 og €40 i dag uten for mye offer. Byen amaze du med den barokke arkitekturen, utmerkede museer og vakre innstillinger av romantiske Donau, energiske uteliv, billig mat og vin av ypperste kvalitet.
  Budapest er byen for å gå nå – landet, om angitt EU-strukturer i 2004, ikke er fortsatt i Euro-sonen så det er fortsatt mye billigere enn sine Euro-sonen naboer – Slovakia, Østerrike og Slovenia. Oh, ja, og ikke forlate byen uten å prøve et bad i en av de mange thermal spa-sentrene – ikke uten grunn byen kalles Spa-hovedstaden i verden.