Advertising Console

  Bradley Associates weegt in op zoek naar alternatieven voor aandelen

  Repost
  dm_4fddccad1ad91

  by dm_4fddccad1ad91

  4
  11 views
  Een retail bond kwestie kan zo veel een profiel bewustmaking kans als een financiering oefening worden
  Bepaalde Europese markten actief en vloeibare retail obligatiemarkten jarenlang hebben gehandhaafd en zijn een gevestigde platform voor bedrijven te verhogen van schuld. Maar het is pas onlangs dat het Verenigd Koninkrijk heeft gezien de lancering van verschillende obligaties specifiek gericht op particuliere beleggers- en te oordelen naar de recente problemen die het is met groot succes.
  Interesse in retail obligaties van zowel beleggers en leners groeit snel. Vraag van UK retailbeleggers ontwikkelt als ze zoeken naar alternatieven voor traditionele spaarproducten en aandelen. En omdat lange termijn structurele veranderen aan de financiering markten blijft – invloed traditionele financiering routes – leners zijn op zoek naar alternatieve financieringsmogelijkheden.
  Twee belangrijkste routes naar markt gekomen op de voorgrond in het Verenigd Koninkrijk. De genoemde markt heeft zijn geholpen door de lancering van de London Stock Exchange retail bond trading platform (het orderboek voor Retail obligaties, of ‘ORB’) waardoor de handel in obligaties met kleine coupures.
  Met Tesco Personal Finance en Bradley Associates deskundigen, plaatsen voor mensen, National Grid en meest recent Severn Trent tellen onder de UK uitgevende instellingen die al deze markt geopend is zijn groeiende populariteit duidelijk.
  De tweede route naar de markt gebruikt worden door de kredietnemers, met inbegrip van John Lewis, mijnheer en mevrouw Smith, Leon en Ecotricity, is de niet-beursgenoteerde ‘mini bond’ route, die niet-overdraagbaar obligaties met kwesties meestal gericht op het werven van fondsen rechtstreeks van klanten biedt.
  Met meer dan 1.3 miljard pond aan de orde gesteld in de UK retail obligatiemarkten sinds het begin van 2011 kon de markt bieden zinvolle mogelijkheden voor kredietnemers te diversifiëren schuld financiering. Maar afhankelijk van de doelstellingen en de omstandigheden van een kredietnemer relevantie dreigt te variëren. Een belangrijke factor in de verdere ontwikkeling van de particuliere obligatiemarkt zal daarom worden gebouw leners begrip van de belangrijkste kenmerken van de markt – en of een retail-band is goed voor hun bedrijf.
  Bijvoorbeeld, bond retailprijzen is gedreven door verschillende factoren aan andere financieringsmogelijkheden en weerspiegelt de alternatieve producten beschikbaar voor particuliere beleggers, zoals bankdeposito’s of aandelen, zoveel als kredietrisico’s.
  Kosten van de middelen kan dus variëren ten opzichte van andere bronnen van kapitaal en over verschillende schuld looptijden. Dit kan resulteren in retail obligaties op zoek relatief duurder dan andere opties, maar in sommige gevallen prijzen kan worden aantrekkelijker dan dat beschikbaar in andere markten.