Advertising Console

  Ce este Herbalife

  Repost
  chestionare-auto

  by chestionare-auto

  0
  127 views
  http://store-wellness.com
  Ce este Herbalife?
  Herbalife este o companie internationala din domeniul nutritiei. Produsele Herbalife de nutritie interna sunt reprezentate de Shake-uri (inlocuitor de masa), suplimente nutritionale pentru fitness si energie si gustari proteice sanatoase. Produse Herbalife de nutritie externa sunt pentru ingrijire personala.

  Date despre Herbalife:
  - infiintata de 31 de ani
  - prezenta in 75 tari
  - cifra de afaceri: peste 4 miliarde $
  - cotata la NYSE (HLF)
  - Herbalife este Sponsorul Oficial in Nutritie al FC Barcelona
  - consiliu stiintific medical din care fac parte experti din intreaga lume, printre care si un laureat al premiului Nobel

  Herbalife este lider mondial in controlul greutatii si alimentatiei echilibrate.

  Misiunea Herbalife este: Schimbarea vietii oamenilor.

  Produsele Herbalife nu sunt medicamente. Produsele Herbalife sunt suplimenti de nutritie. Suplimentii sunt facuti in scopul de a suplimenta dieta si a furniza nutrienti, ca proteine, vitamine, minerale, fibre, grasimi sanatoase.

  Stiinta din spatele produselor
  Angajament pentru calitate si stiinta
  Toate produsele Herbalife respecta cele mai inalte standarde in materie de cercetare, dezvoltare si productie, folosind:
  - doar materie prima de cea mai buna calitate;
  - testare riguroasa a produselor;
  - proceduri si politici de o calitate superioara;
  - formule si etichetari precise;
  - producatori de incredere.

  Experti de top din domeniul sanatatii si al nutritiei fac parte din Comitetul Consultativ in Nutritie si din Institutul de Nutritie Herbalife. Expertiza lor contribuie la dezvoltarea produselor si la testarea programelor, asigurând faptul ca veti avea parte de cele mai bune produse posibile si ca noile produse folosesc doar cele mai bune ingrediente.

  De asemenea, Herbalife sponsorizeaza cercetari inovatoare din domeniul nutritiei, realizate in cadrul universitatilor din intreaga lume.