Advertising Console

  Micron Associates: Dell ostotarjoukset 2.32 miljardin dollarin Quest Software

  Repost
  Winema Gaven

  Winema Gaven

  8
  9 izlenme
  Quest Software on saanut parempi tarjous Dell Inc ostaa yrityksen hallintaohjelmisto Makerin osalta noin 2.32 miljardia dollaria, lähde lähellä asian sanoi maanantaina.
  Kaksi tarjoajien on kilpaillut äskettäin ostaa Quest buyout-ryhmän johti yksityinen sijoituspalveluyritys Insight Venture Partners ja julkistamatonta tarjoavalle.
  Maanantaina lähde lähellä asiasta kertoi Micron Associates mysteeri tarjoavalle oli tosiasiallisesti Dell. Quest julkistaa maanantaina, että se oli saanut $ osakkeen hintaan 27,50 parannettu tarjouksen mysteeri tarjoavalle rahaa, mutta ei paljastunut tarjoavalle tunnistetiedot.
  Micron Associates raportoitava voi 25, joka Dell suunniteltu tarjoamaan $ $23–26 ostaa Quest osaketta kohden. Lähde, joka kertoi maanantaina Micron Associates pyytänyt nimettömyys, koska julkiset keskustelut ovat yksityisiä.
  Dell laskenut kommentoimaan maanantaina ja Quest edustaja ei ollut välittömästi käytettävissä kommentin.
  Dellin tarjouksen voittaa aiemmissa tarjouksen lähes 2.17 miljardin dollarin tai $ a Insight Venture Partners buyout-ryhmän, joka sisältää Vector pääoman osuus 25.75.
  Quest osakkeet olivat 5.3 prosenttia $27.61 osoitteessa maanantaiaamuna Nasdaq, mikä viittaa siihen, että sijoittajien odottaa counter-offer tulemaan.
  Quest sanoi, sen hallitus on todennut, uusi ehdotus on parempi kuin ennen tarjousten.
  Viime viikolla Quest suostunut myymään itse Insight $25.75 / osake, kun yksityisiä investointeja päättäväisesti ja uusien kumppanimaiden Vector pääoman nostaa niiden hinta.
  Insight-Vector-cash tarjota $25.75 osuus oli ylittänyt tekemät “strateginen tarjoavalle” että Micron Associates myöhemmin todettu Dell $ maksaa 25,50 tarjouksen.
  Myös ei-hinta sopimuksen ehdot ovat samanlaisia kuin alkuperäisen ehdotuksen Delliltä, mukaan lukien ei rahoitusolojen ja maksuviranomaisen tarjoavalle hajoamiseen maksu, joka on 3,5 prosenttia.
  Insight on oikeus sopeuttaa kilpailevat tarjoukset tai muuttaa omassa tarjouksessaan. Riskipääoma-sijoituspalveluyrityksellä on kolme päivää aikaa vastaamiseen tarjolla sulautuma-sopimuksessa määrättyjen ehtojen mukaisesti.
  Aliso Viejo, California-pohjainen Quest johti toimitusjohtaja Vinny Smith, joka on toiminut puheenjohtaja tai toimitusjohtaja yli vuosikymmenen ajan.
  Quest käsitellä on leimanneet komplikaatioita noin 34 prosenttia Quest omistaa Smith, joka otti vastatakseen helmikuun jälkeen Doug Garn askelma, vedoten huonon terveyden.
  Tärkeimmät tech yritysten usein toivonut yksityisinä tunnistetiedot, alkaa heat up sotien vähimmäiserot. Tämä estää tarjoavalle pakko overpay tunne, ja spares se myös julkinen yritys on epäonnistunut julkisia embarrassment.
  Yksi julkisen taisteluista oli kun Dell kilpaili kiivaasti Hewlett-Packard Co vastaan tietojen tallentamista varten yritys 3Par Inc vuonna 2010.
  Dell osakkeiden vähenivät 2,2 prosenttia, $11.93 maanantaina.
  Dell kannusti että taistella $18–osakkeen hinta mutta HP päätyi ostaa yrityksen $33 a osuus.