Eurosonic Noorderslag maakt nieuwe namen en datum kaartverkoop bekend

Probeer onze nieuwe speler
FaceCulture
118
15 views
  • Informatie
  • Exporteren
  • Toevoegen aan
Op zaterdag 26 november 2011 start de voorverkoop voor het conferentie- en showcasefestival Eurosonic Noorderslag in Groningen. "Ik raad mensen aan om er vroeg bij te zijn," zegt creatief directeur Peter Smidt, "want we zijn altijd snel uitverkocht."

Doel van Eurosonic Noorderslag is om de Europese muziekindustrie een podium te geven en het Europese muziekrepertoire te promoten. Eurosonic vindt plaats van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 januari 2012 en staat in het teken van nieuw Europees talent. Ierland is dit jaar focusland. Tijdens Noorderslag, op zaterdag 14 januari, krijgt Nederlands talent de kans zich te presenteren.

Smidt tipt uit eigen land onder andere hiphopformatie Dope D.O.D. en singer-songwriter Case Mayfield. "Dope D.O.D. is een nieuwe ontdekking uit Groningen die al internationaal furore maakt. Ook Case Mayfield gaat als een speer. Rond Noorderslag komt zijn eerste plaat uit." Andere namen die op Noorderslag zullen aantreden zijn Blaudzun, Lefties Soul Connection en Nobody Beats The Drum. Tijdens Eurosonic zijn er optredens van onder meer Roosbeef, Anna Calvi, School Is Cool en Reckless Love.

http://www.FaceCulture.com
http://www.twitter.com/_FaceCulture

0 commentaar