Middelbrand zorgcentrum Hoorn

Probeer onze nieuwe speler
Dion Manschot
5
45 views
  • Informatie
  • Exporteren
  • Toevoegen aan
Hoorn --- Middel brand Zorgcentrum Betsy perk. Omstreeks 14:00 uur weden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand op de 4e verdieping in het zorgcentrum het betrof een zorgwoning van een van de bewoners. In de woning had het bankstel vlam gevat en heeft binnen het zorgcentrum voor een aanzienlijke rook ontwikkeling gezorgd.

door snel optreden van de zorgverleners van het zorgcentrum was de brand snel uit , 2 van de vaste zorgverleners zijn ter controle naar het Westfries gasthuis overgebracht.
Een van de bewoners had last van ademhalings problemen en is ook door het ambulance personeel overgebracht naar het westfries gasthuis.

De afdeling communicatie van woningbouwvereniging Intermaris te Hoorn heeft inmiddels bevestigd dat het gaat om brandstichting in de woonruimte van het wooncomplex. het gaat om een bankstel welke moedwillig in brand gestoken is , De motivatie van de brandstichting is niet bekend

De bewoners van het zorgcentrum Betsy perk zijn aangeslagen dat dit kon gebeuren in een zorgcentrum en hebben dit aangekaart bij de directie.
(bron: HaZ)

0 commentaar