Advertising Console

  Nga Erësira në dritë pjesa e 1

  Shemsi Shatrolli

  von Shemsi Shatrolli

  3
  501 Aufrufe
  Filmi: ,, Nga errësira në dritë '' është një filmi mbi historinë e një djaloshi të ri, i cili bënë shumë gjynahe të panumërta, por me dëshirën e Allahut xh.sh. udhëzohet dhe e gjen rrugën e lumturisë - Islamin